fbpx

Sommerhus

Skal du til Danmark på ferie eller vender du hjem efter længere tid i udlandet, kan det være praktisk og ikke mindst super hyggeligt at leje et sommerhus i en periode. På siden www.sommerhusportalen.dk finder du et stort udvalgt af gode danske sommerhuse spredt over hele Danmark. Der er alt fra store luksus sommerhuse med pool til små hyggelige sommerhuse med unik beliggenhed. Sommerhuse er et billigt alternativ til hotel hvor du får samme faciliteter som hjemme med bl.a. mulighed for at lave mad og et godt alternativ til at bo hos familie og venner da der er større frihed og mulighed for at trække sig tilbage

Udlej din feriebolig

Der er også ferieboliger i de fleste europæiske lande så vil du udleje din bolig mens du selv er ude at rejse eller har du en feriebolig et dejlig sted, du ønsker at udleje når du ikke selv bruger den, er det også en mulighed. Det kan være rart at tjene penge på at udleje sin bolig i perioder hvor man ikke selv bruger den eller måske bytte sin bolig i udlandet for en bolig i Danmark et par uger. Det kunne være en prisvenlig måde at besøge Danmark på.

Last minute

Hvis du skal bruge et sommerhus NU fordi du har bruge for at tage til Danmark med det samme, er der ofte penge at spare ved at kigge på www.lastminute-sommerhus.dk hvor der er muligt at finde sommerhuse og ferieboliger med meget kort varsel.

sommerhus
sommerhusportalen logo