fbpx

Chips & dipmix

Velkommen til udvalget af danske chips og dipmix – en sand fest for smagsløgene! Her finder du et bredt udvalg af de mest lækre, sprøde chips og velsmagende dipmix, alle nøje udvalgt for at sikre dig den ultimative snackoplevelse. Uanset om du er til klassiske smage eller søger nye smagsoplevelser, er der noget for enhver smag. Gør din snacktid ekstra speciel med vores danske favoritter – perfekt til hyggestunder, fester og alt derimellem. Dyk ned i en verden af smag!

Danske chips og snacks

De fleste danskere elsker chips og snacks og der er mange forskellige varianter kan bruges i mange forskellige sociale sammenhæng. Det kan være alt fra chipsskålen der kommer på sofabordet fredag aften, til pocorn der er fast inventar når vi går i biografen til den pose taffel chips der SKAL være på bordet juleaften eller de nødder der bliver serveret mens vi venter på maden til brylluppet.

Og selv om man kan få chips i hele verden har vi i Danmark nogle få, men rigtig gode chips producenter der laver chips og snack i høj kvalitet. Af de største kan nævnes KiMs og Taffel, der begge har deres chips produktion i Danmark og bruger danske kartofler i deres produktion. Der er mange forskellige smagsvariater, så du kan helt sikkert finde en der passer perfekt til dig og det humør du er i.

Mange kan lide en god dip til deres chips og her laver navnligt KiMs nogle rigtig gode dipmixes der lige blandes med et syrnet mæleprodukt som creme fraiche, og vupti, så har du en lækker dip til dine yndlingschips. 

kims logo
taffel logo