fbpx

Danske DVD´er

Der findes tusindevis af danske film og serier. At liste dem alle her vil være meget omfattende, derfor har jeg udvalgt enkelte jeg mener danskere i udlandet vil have interesse i. Men jeg kan sende stort set alle DVD´er. Bare skriv en mail eller udfyld formularen længere nede på siden, så kommer den DVD du ønsker i sortimentet.

(Gen)-Opdag magien ved danske bøger

Dyk ned i et væld af danske DVD’er, der spænder fra de elskede klassikere til de nyeste hits. Hver titel bærer sin egen unikke historie, som har en særlig plads i danskernes hjerte. Mit mål er at gøre det muligt for dig at (gen)-opleve disse øjeblikke, uanset hvor du befinder dig.

Klassiske danske serier – Et nostalgisk gensyn

Tag en tur ned ad memory lane med legendariske serier som Matador, Huset på Christianshavn, og Olsen Banden. Disse skatte fra dansk tv-historie tilbyder en tidsrejse tilbage til de dage, hvor hele familien samledes i stuen. Hver episode er en rejse gennem Danmarks kulturelle arv og et must-have for enhver dansk film- og serieentusiast.

Nyere danske film og serier – Fremtidens klassikere

Udvalget stopper ikke ved de gamle klassikere. Udforsk moderne mesterværker som “Afdeling Q”-serien og “Dansegarderoben, der fortsætter med at skrive dansk filmhistorie. Disse nyere udgivelser viser bredden og dybden i dansk filmmageri og er perfekte for dig, der ønsker at holde trit med den seneste udvikling inden for dansk film og tv.