fbpx

Om Danmark med Posten

Mit navn er Bettina Engdahl og jeg er stifter af Danmark med Posten.

Jeg bor nu i Helsingør, men har tidligere boet flere forskellige steder i verden, så jeg kender alt til at savne Danmark og særlige danske ting.

Jeg har altid tilpasset mig kulturen i landet jeg har boet i, men nogle gange har det bare været rart med saltlakridser eller en rugbrødsmad. Specielt ved højtider og særlige lejligheder var savnet størst hos mig.

Danske varer i udlandet

Nogle steder var det nemt at finde danske produkter og andre steder, som i det sydlige Egypten, var det stort set umuligt. Det er det ikke længere.

Nu finder du nemlig et stort udvalg af særlige danske varer her på Danmark med Posten og kan få dem sendt direkte til dig.

Jeg vil løbende udvide sortimentet, men skulle der være særlige varer eller noget mere unikt du savner, så er du meget velkommen til at sende en mail, så vil jeg gøre mit bedste for at skaffe det til dig.

Hvad savner du?

Se kontrolrapporten hos Fødevarestyrelsen ved at klike HER

Her kan du skrive hvis der er noget du savner her på webshoppen. Så kan det være det bliver en del af sortimentet. Du behøver kun at udfylde navn og e-mail hvis du ønsker jeg vender tilbage til dig.