fbpx

Moms og Told 

 

Moms

Priserne i webshoppen er angivet uden og med dansk moms (for det siger lovgivningen). Når du i Kassen har indtastet leveringsland vil prisen fremgå med lokal moms.

EU: Hvis du bor i EU, skal der svares lokal moms ved køb. Det vil sige at du her i webshoppen skal betale den momssats der er for de pågældende varer i det land varerne skal leveres til. 

Ikke EU: Hvis du bor uden for EU, skal der ikke svares moms i webshoppen, men det er dit eget ansvar at svare evt. moms lokalt.

For de fleste kunder er det en fordel at der skal svares lokal moms fremfor dansk moms. I Danmark har vi en fast momssats på 25%, hvilket er en af de højeste i verden. Langt de fleste lande har differentieret moms med en sats på alm varer og en lavere sats på fødevarer.

Told

EU: Inden for EU skal der ikke betales told af varerne.

Ikke EU: Det er dit eget ansvar at svare told i lande udnefor EU. Udenfor EU sætter jeg en følgeseddel på pakke med oplysninger om pris og tarifnummer. Samme dokumentation sendes elektronisk til fragtselskabet og til mange destinationer kan fortoldningen starte allerede mens pakken er på vej. Typisk vil fragtselskabet kontakte dig hvis der skal svares moms og told af dine dine varer

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at skrive på info@danmarkmedposten.dk.

Se handelsbetingelser HER