fbpx

KiMs chips

KiMs er Danmarks største chipsproducent og har et utal af lækre varianter.

Kims når du er sulten for sjov

KiMs chips

KiMs er danskernes foretrukne leverandør af chips og snacks. Så hvis du er sulten for sjov, er du landet det helt rigtige sted. Når der rigtig skal hygges med en god film, så er knasende sprøde chips et absolut must. Og KiMs er nogle af de allerbedste til at producere lige præcis det.

KiMs som vi kender det i dag blev etableret i 1961 af Odense Marcipanfabrik under navnet KiM, hvor danskerne første gang blev præsenteret for de Saltede Peanuts. Marcipan var meget sæsonbetonet var og man kapacitet til en eller anden form for produktion året rundt. En tysk virksomhed havde dog registreret KiM som varemærke, hvorfor navnet blev ændret til det nu værende KiMs i 1965. I løbet af årene er produktporteføljen vokset voldsomt og rummer nu også chips, snacks, nødder, dip og chokolade.

KiMs Chips er lavet af en enkel opskrift: De bedste kartofler, frisk solsikkeolie og krydderier tilsat en masse kærlighed. Næsten alle chips er lavet af danske kartofler – og nogle helt særlige slags. Man kan nemlig ikke bare bruge en almindelig spisekartoffel. Kartoflerne bliver skåret i skiver på vores fabrik i Søndersø. Snittet af kartoflen afhænger af om det skal være flade Franske Kartofler, de populære riflede eller de helt fancy Crunch Cut. Når kartoflerne er snittet kommer de i en stor friture fuld af den bedste solsikkeolie. Til sidst kommer der salt eller lækre krydderier på, men de mest populære er: Sour Cream & Onion, Havsalt og American Grill.

Prøv dig frem i vores brede sortiment og find lige netop din favoritchips! Èn ting er sikkert – der er nok at vælge mellem.

Hvad gør chips til en chips? Måske vidste du det i forvejen, men det der adskiller chips fra snacks er, at chips er lavet af kartofler. Altså en frisk skive af en kartoffel taget direkte fra marken. Herimod kan snacks også være lavet af kartofler, men så vil det typisk være kartoffelmel og ikke en skive.

kims logo
Kims krydderi, Hvad skal der i? Krydderi

Er din yndlings chips her ikke?

Så skriv en besked.

Jeg kan sikkert skaffe din favorit og du får en pris inden du bestiller

Hvad savner du?