fbpx

Fragt

Du kan til enhver tid lægge varer i kurven og få vist fragtprisen inden køb

Danmark med Posten sender til hele verden og tilbyder konkurrencedygtige priser med PostNord, FedEx, UPS og DHL.

Fragtpriserne afhænger af 3 faktorer:

  • Varernes samlede vægt
  • Om du vælger Economy eller Express
  • Hvilket land varerne skal leveres til

 

Vægt

Alle varer har forsendelsesvægt angivet på produktsiden og det er den samlede vægt af varerne der bestemmer fragtprisen. Priserne er delt ind i forskellige vægtklasser som følger:

Economy forsendelse

0-2kg, 2-5kg, 5-10kg, 10-15kg, 15-20kg, 20-25kg og 25-30kg. Der kan sendes max 30 kg.

Så hvis du f.eks. har købt lige over 2kg matador mix, koster det ikke ekstra i fragt at tage 2 kg guldbarrer også 😊

Express forsendelse

Priserne er pr kilo. I systemet ligger der priser for op til 15kg. Har du en større ordre er du meget velkommen til at skrive for pris.

 

Du kan vælge mellem Economy og Express

Med Economy sendes pakken med PostNord eller et af de store fragtselskaber som DHL, UPS, FedEx etc. og leveres til døren. I Europa vil det typisk være inden for 2-7 hverdage. Uden for Europa kan der gå et par uger.

Med Express sendes pakken typisk med DHL, FedEx eller UPS. Det er forskelligt fra land til land hvilket selskab der fungere bedst med hensyn til fragtselskabernes infrastruktur, priser, fortoldningsproces osv. Det selskab der fungere bedst til det pågældende land vil blive brugt. Pakken bliver leveret til døren.

Nogle kunder foretrækker DHL, da de har rigtig gode procedurer ved udlevering af pakker hvor man i mange lande får en advisering og kan vælge leveringstidspunkt. Derfor er det muligt specifikt at vælge DHL som fragtløsning til de fleste lande. Til enkelte lande vil DHL være en smule billigere, men til de fleste koster det noget mere.

Når pakken er afsendt, vil du modtage en mail med et sporingsnummer, så du kan følge pakken undervejs. (NB PostNord viser desværre meget sjældent indscanninger mellem Køge og pakken udleveres).

 

Hvor pakken skal leveres til

Der er kæmpestor forskel på fragtpriser til forskellige dele af verden. Til Frankrig kan en pakke leveres til døren for 105kr, mens samme pakke til Nepal koster fra 435kr.

Indenfor Europa fungerer Economy fint, men uden for Europa vil jeg klart vil anbefale at vælge express, da de store selskaber er meget effektive og dygtige til at håndtere fortoldning. Til langt de fleste steder kan pakken være fremme på et par dage.

 

Leveringstid

Når du har bestilt, går jeg i gang med at købe varerne og sender typisk i løbet af 1-4 hverdage. Den forventede leveringstid er fragtsselskabets og tæller fra den dag jeg afsender pakken. Express pakker vil blive prioriteret og vil typisk blive afsendt hverdagen efter ordren er modtaget.

 

Indpakning

Jeg sørger altid for at pakke varerne supergodt ind. Skrøbelige varer pakkes i bobleplast eller bølgepap.

Vær opmærksom på at der ikke sendes varer på køl, så vil du gerne have sild, ost og andet der egentlig er kølevarer, overgår ansvaret for holdbarhed til dig ved afsendelse. Du opfordres derfor til at bestille ekspres levering og vurdere om varen kan holde under transporten.

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at skrive på info@danmarkmedposten.dk.

Se handelsbetingelser HER