fbpx
anthon berg logo

Anthon Berg

Anthon Berg har et stort udvalg af lækre chokolader, så du altid kan finde et stykke fra Anthon Berg, når du er i det generøse hjørne. Uanset anledningen og årstiden. Kig i chokoladeskålen, måske du falder over noget, du ikke har smagt endnu?

Generøsitet kan smage på mange måder

Fra smagfulde klassikere til nye lækre kombinationer, du måske ikke har sat tænderne i endnu. Skålen med Anthon Berg chokolade er bredere, end du måske lige tror. Du kan altid finde en favorit, uanset om du vil belønne dine egne smagsløg eller en anden, der fortjener det.

 

 

Anthon Berg

Anthon Berg bød på det første stykke chokolade helt tilbage i 1884. Siden dengang har Anthon Berg gjort, hvad de kunne for at forsøde tilværelsen for chokolade- og livsnydere i Danmark og resten af verden.

Anthon Bergs marcipanbrød er en ikonisk klassiker, uanset om det er hjemme i sofaen eller på farten. Skulle du have glemt hvorfor, så tag en bid af den gode marcipan pakket ind i mørk chokolade. Fås i ekstra stor, hvis du vil have mere – og i små, hvis I er flere.

Gaveæsker

Nogle gange betaler det sig at være firkantet. Især hvis du er lækkersulten efter lidt af hvert. Gaveæskerne fra Anthon Berg er indbegrebet af generøsitet. Hver æske er fyldt med førsteklasses smagsoplevelser i form af lækre praliner med bl.a. marcipan, nougat, blød karamel og kokos.

Idag er Anthon Berg ejet af Toms Gruppen

toms logo
marcipan brød med tekst