fbpx

Brøndum Klar snaps 70cl

kr. 159,95 Ekskl. moms, kr. 199,94 Inkl. moms

Brøndums Klar Snaps præsenterer en unik mulighed for selv at skabe personlige og smagsrige kryddersnapse. Denne smagsneutrale snaps er omhyggeligt afrundet med malt og akaciehonning, hvilket bidrager til en blød, rund og behagelig smagsoplevelse, der adskiller sig fra mere sprittede varianter. Denne blide karakter gør Klar Snaps fra Brøndum til den ideelle base, når du vil eksperimentere med hjemmelavet kryddersnaps, uanset om du foretrækker urter, bær eller frugt.

Ud over at være en fremragende grundlag for kryddertilsætninger, kan Brøndums Klar Snaps også nydes ren, hvor den kan tilføje en diskret, men raffineret dimension til frokostanretningerne. For en særlig smagsoplevelse, prøv at kombinere snapsen med havtorn og en smule honning, og lad denne blanding trække i 1-3 måneder – resultatet er en dybt aromatisk snaps, der både kan overraske og begejstre dine gæster.

Med Brøndums Klar Snaps er mulighederne for at skabe personlige og indbydende kryddersnapse næsten uendelige, og den inviterer både den erfarne snapsentusiast og den nysgerrige nybegynder til at udforske snapsens verden med et personligt præg.

Alkoholprocent 40%

Indeholder 70cl

BEMÆRK: Dette produkt indeholder alkohol. Det er kundens eget ansvar at sikre at det er tilladt at indfører alkohol i leveringslandet inden bestilling. Bor du i et EU-land burde der ikke være nogle problemer. Se mere i handelsbetingelserne.

Dette er en sæsonvare der kommer til salg igen når sæsonen nærmer sig

Additional Information

Weight 1,2 kg