fbpx

Hjertesild – Lykkeberg

kr. 32,95 Ekskl. moms, kr. 41,19 Inkl. moms

Den velkendte, og meget populære, julesildeklassiker er tilbage! Lykkeberg 1899 Hjertesild er kendt for sin søde smag af højtid med de særlige julekrydderier: kanel, allehånde, nelliker og kardemomme.

Byd velkommen til vores julesild: Hjertesilden.

TIP! Vend glasset inden servering, så krydderierne bliver jævnt fordelt.

Lykkeberg 1899 er sild fremstillet efter gamle, unikke opskrifter. Det er gammeldagsmodnede sild, der ved landing bliver hoved- og halekappet, hvorefter de lagvis placeres i tønder med salt og krydderier. Sildene opbevares i tønder mellem 6-12 måneder, hvor silden modner i sine egne enzymer og tager smag fra salt og krydderier. Denne traditionelle modningsmetode giver silden en helt fantastisk smag. Efter modning renses, fileteres og trimmes silden, hvorefter sildene håndpakkes i glas og kommer i forskellige lager.

Forsendelse: Marineret sild bliver pakket i en plastikpose og i bobbelplast inden forsendelse hvis uheldet skulle være ude. Marinerede sild er egentlig en kølevare, men bliver ikke sendt på køl og ansvaret for holdbarhed overgår til kunden ved afsendelse. Det er kundens eget ansvar at sikre at det er tillads at indfører sild til leveringslandet. I EU er der ikke restriktioner.

Dette er en sæsonvare der kommer til salg igen når sæsonen nærmer sig

Varedeklaration
Ingrediensliste: 36 % Eddikemodnede SILD i bidder (Cupea harengus)(92 % SILD, salt, eddike), sukker, vand, krydderier, surhedsregulerende midler (E296, E330).
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 1096 kJ / 262 kcal
Fedt  10 g
heraf mættede fedtsyrer  2,7 g
Kulhydrat  34 g
heraf sukkerarter  31 g
Protein  8,7 g
Salt  2,3 g

Additional Information

Weight 0,7 kg