fbpx

Chips

Lækre sprøde chips fra de bedste danske producenter

Danske chips og snacks

De fleste danskere elsker chips og snacks og der er mange forskellige varianter kan bruges i mange forskellige sociale sammenhæng. Det kan være alt fra chipsskålen der kommer på sofabordet fredag aften, til pocorn der er fast inventar når vi går i biografen til den pose taffel chips der SKAL være på bordet juleaften eller de nødder der bliver serveret mens vi venter på maden til brylluppet.

Og selv om man kan få chips i hele verden har vi i Danmark nogle få, men rigtig gode chips producenter der laver chips og snack i høj kvalitet. Af de største kan nævnes KiMs og Taffel, der begge har deres chips produktion i Danmark og bruger danske kartofler i deres produktion. Der er mange forskellige smagsvariater, så du kan helt sikkert finde en der passer perfekt til dig og det humør du er i.

Mange kan lide en god dip til deres chips og her laver navnligt KiMs nogle rigtig gode dipmixes der lige blandes med et syrnet mæleprodukt som creme fraiche, og vupti, så har du en lækker dip til dine yndlingschips. Fornyligt er KiMs faktisk også begyndt at lave forskellige krydderier, så du kan krydre lige det du vil med en lækker chips smag.

kims logo
taffel logo
Kims krydderi, Hvad skal der i? Krydderi