fbpx

Knækbrød

Pift din morgenmad med op med lækkert knækbrød. Er også perfekt som mellemmåltid når den lille sult melder sig 

Knækbrød

Fra det dybt tilfredsstillende crunch af fuldkorn til delikate noter af kanel, sesam og havsalt, er hvert knækbrød lavet til at tilbyde en unik smagsoplevelse. Perfekt som en sund snack, en del af morgenmadsritualet, eller som en kreativ base for dine snackkreationer.

Wasa: Sund snacking

Siden 1919 har Wasa været synonymt med svensk bagetradition og innovation. Navngivet efter den svenske konge Gustav Vasa, byder mærket på et bredt udvalg af knækbrød, fra traditionelle rugvarianter til glutenfrie alternativer, alle skabt med et fokus på bæredygtighed og kvalitet. Dette engagement viser sig i Wasa’s miljøvenlige produktion og ansvarlige sourcing, hvilket gør hvert bid ikke blot nærende og lavt på fedt, men også et valg der ærer vores planet. Med Wasa nyder du en del af svensk kongelig arv i hver sund snack, hvor gammeldags håndværk møder moderne sundhedsbevidsthed.

Leksands: Fra svensk natur til dit bord

Leksands knækbrød er en hyldest til svensk natur og traditionelle bagemetoder. Fremstillet med ingredienser af højeste kvalitet, afspejler hver bid af Leksands en dedikation til ægte svensk håndværk og bæredygtighed. Fra det Normalbagte til det Brunbagte, tilbyder Leksands en ægte smag af Sverige, perfekt for dem, der værdsætter håndværk og kvalitet i deres snackvalg.