fbpx

Nissebanden Box – DR 1984

kr. 149,95 Ekskl. moms, kr. 187,44 Inkl. moms

DR’s populære julekalender Nissebanden.

Julemanden har mistet sit gode humør, så Agent A38 sætter Nissebanden, bestående af Lunte, Gemyse, Pil og Hr. Mortensen, på sagen.

Missionen består i at finde de fire ting som julemandens gode humør består af: En fryd for øjet, en kildren i næsen, en liflen for øret og en rislen ned ad ryggen.

Men tingene går ikke helt efter planen, og hele missionen er i fare. Vil det lykkes nissebanden at hjælpe julemanden med at få sit gode humør igen, eller ender det med at de alle bliver overflyttet til afdelingen for vatnisser?

Følg med i de 24 afsnit og få svaret..

OBS: DVD´er og DVD-afspillere er forsynet med regionskoder der skal matche før man kan bruge dem sammen. Denne DVD har regionskode 2 (Europa) og kan derfor kun afspilles med en DVD-afspiller med regionskode 2. I Danmark er det muligt (og lovligt) af fjerne regionskoden på en DVD-afspiller så den kan afspille alle DVD´er. Inden du køber denne DVD vil jeg anbefale du undersøger om din DVD-afspiller understøtter region 2 (købt i Europa) eller du kan få fjernet regionskoderne lokalt.

Dette er en sæsonvare der kommer til salg igen når sæsonen nærmer sig

Kategori:

Additional Information

Vægt 0,5 kg