fbpx
nørregade logo

Nørregade

Nørregades bolcher er dansk produceret og der både bolcher hvis du vil have noget sød og hvis du er mere til et godt stærkt bolche.

 

Nørregade Bolcher

I 1924 blev de første Nørregade bolcher produceret da Martin Olsen startede et lille kogeri der idag er et af Danmarks ældste bolchekogerier. Dengang arbejdede Nørregade bolchekogeri ud fra filosofien om, at det at lave konfekture handler om godt gammeldags håndværk, hvor kvaliteten er i højsædet.

Siden 1924 har Nørregade udviklet mange bolchevarianter og er siden hen blevet danskernes foretrukne bolche. Nørregade arbejder stadig ud fra filosofien om godt gammeldags håndværk – tilsat et lille tvist.

Nørregade har en lang række klassiske bolchevarianter, såsom Flødetabletter, Kongen af Danmark, Lys Menthol, Schweitzerdrops og mange flere. De klassiske varianter har eksisteret i mange år og er elsket af både børn og voksne.

I dag er Nørregade Bolcher en del af Spangsberg Chokolade. Her arbejder de stadig ud fra filosofien om, at det at lave konfekture ikke blot er en kunstart, men også handler om et godt gammeldags håndværk.

 

kun naturlige farver
blandede bolcher