fbpx

Nødder og tørret frugt

Nødder og tørret frugt/grønt er velegnet og velsmagende både som supplement til eksisterende retter eller som snack og mellemmåltid. Nødder og tørret frugt/grønt kan mixes, så du får netop den smagsoplevelse og det energitilskud du ønsker.

Tørret frugt

Tørret frugt er særligt populært i juletiden, som mange forbinder med de her søde og små bider, der går godt til et glas portvin i varme omgivelser. Men det er syndt, da tørrede frugt er en rigtig god erstatning til slik og usunde sager, som man bør skifte ud og i stedet nyde det tørrede frugt året rundt. 

Tørret frugt er et rigtig godt supplement til at øge indtagelsen af vitaminer, antioxidanter og mineraler. Næringsindholdet er selvfølgeligt forskelligt fra de enkelte frugter, men generelt gælder det, at tørret frugt har et højt indhold af Vitamin A, Vitamin C, Vitamin B-6, Jern, Magnesium og endda også kalk. Alt sammen næringsindhold, som alle har brug for i en sund og varieret kost.

For at bruge de tørrede frugter bedst muligt, bør man dog sprede dem udover ens kost på en naturlig måde. Hvis man blot går amok i en pose ofte, indtager man rigtigt meget frugtsukker, som man gerne vil undgå.