fbpx

Dip Mix og krydderier

Lav en lækker dip med disse lækre dip mixs fra KiMs eller prøv de nye krydderier så du kan få ALT til at smage af din favorit chips

Dip mix og krydderier fra Kims.

Lav en lækker dip til dine chips når du skal hygge med vennerne eller du bare savner en god dansk smag. Du skal bare blande mix posen med 1½ dl creame fraiche eller hvad du ellers kan finde af surmælksprodukter lokalt. Det kan også sagtens være en god neutral yoghurt. Og Wupti, så har du smagen af Danmark at dyppe din yndlings chips i.

Det nye KiMs krydderi

Det nyeste skud på stammen er KiMs Snack Chips Krydderier. Dem kan du bruge på al madlavning hvis du bare elsker smagen af chips. KiMs har endda lavet et helt opskrift hæfte hvor du kan finde inspiration til hvordan du kan bruge KiMs nye krydderi i din madlavning, f.eks. i en super lækker kartoffelsalat eller hvad med at prøve KiMs nye krydderi varianter på en bagt kartoffel. Klik på billedet af hæftet for at se alle de sjove opskrifter. 

kims logo
kims opskrift hæfte
kims krydderi

M tester KiMs nye krydderi

Da KiMs i straten af 2020 lancerede de nye krydderier, lavede M en test. Og jeg kan afsløre at de gav KiMs Snack Chips Sour Cream and Onion 10 ud af 10 og siger bl.a. “Det smager fantastisk. Dette produkt er det resultat, som smager allermest autentisk i forhold til sit ophav.”

Se hele testen ved at klikke på billedet

Kims krydderi, Hvad skal der i? Krydderi