fbpx

Andre Chips og popcorn

Lækre, varme hjemmelavede popcorn til en hyggelig filmaften er da lige sagen.

Eller hva med de sprøde Taffel chips? For mig er det de eneste chips der dur juleaften – og til mange andre lejligheder.

Taffel chips

Det hele startede i 1959 da de første Taffel chips kom til verden på de danske spritfabrikker. Siden da har Taffel solgt mere end 200 millioner poser chips til danskerne i mere end 300 butikker landet over. Taffel har en stolt historie og arbejder for at forblive den klassiske chips som danskerne tager med hjem. Idag er de klassike franske kartofler en selvfølge på mange danske borde juleaften. Det er blevet en juletradition og de franske kartofler smager forrygende dyppet i andesovsen.

PopCorn

En skål med lækre nypoppede popcorn med et godt drys salt til at hygge med over en god film er da skønt. Varm et par tsk olie i en stor gryde, når olien er varm lægger ud et par popcorn i gryden og når de popper hælder du popcorn i til bunden af gryden er dækket. Ryst gryden et par gange og når der er 3 sekunder mellem kornene popper, er popcornene færdige. Hæld dem straks op i en skål og drys med en god salt.

kims logo